Vår i Livigno

Man kan inte vara annat än vara på gott humör när vårsolen strålar – och det gör även vi guider!

Skidsemester Livigno

De enda mörka moln vi kan se på vår himmel är att säsongen snart är slut… Vi tycker att tiden i Livigno har gått alldeles för fort och är inte redo att åka hem. Men frågan är om vi någonsin blir redo att lämna detta paradis med alla trevliga människor, god mat och solsken!

Men trots att många destinationer redan har stängt finns det mycket att se fram emot här i Livigno. Första veckan i April hålls en årlig festival här i byn, La Skieda. Det är en telemark festival där flera tusen människor från alla världens hörn samlas för att dela sin passion för telemark. Programmet ser olika ut från år till åt, men man kan alltid räkna med skidåkning, underhållning och massa fest!

Skidsemester Livigno

Veckan efter påsk arrangeras en stor musikfestival, Snowland. Över 100 DJ’s kommer att uppträda och Livigno kommer att fyllas av många dans-och festglada människor. Detta är något som vi guider verkligen ser fram emot. Speciellt eftersom halva gänget vill öva på sina fantastiska telemarkstalagner och andra halvan vill förbättra sina dansmoves!

Nu gäller det bara att dra ner skidglasögonen, jobba vidare på solbrännan och njuta av det som återstår av säsongen.

Skidsemester Livigno

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna hit ner till oss över påsk och i slutet av säsongen.

Grazie mille, och tack för allt så här långt. Vi ses!