Början på något legendariskt

Så har säsongen äntligen kommit igång och vi har haft våra första veckor här i legendariska Livigno. Till att börja med vill vi presentera oss själva och vad vi kan mest.

Vi startar med Ida, om man ska citera ägaren på Mountain Planet (en av våra skiduthyrningar) hon är äldst, hon är chefen. Inget mer att tillägga.

Stephen aka “slim the bussdriver”, han kan allt om Livignos gratis bussystem, från färger till linjer till hållplatser. Han älskar att åka buss och vill mer än gärna att ni följer med, delad glädje är dubbel glädje.

Chris Christian, vår liftkortexpert, med sitt legendariska slopeleende får han cheferna på liftkorts kontoret att le på ett sätt som ingen annan kan. Dessutom är han en stjärna på att hoppa utför berg.  

Mischa Michelle, Livignos pubcrawl expert. Det finns inget Michelle inte vet om byns nattliv, vilken klubb som är bäst just denna dag och när du ska vara där. En natt med Michelle är något man aldrig glömmer… eller?

Agnes Angus, som mest blir irriterad över sitt smeknamn för hon tror att man stavat hennes riktiga namnet fel. Agnes har koll på picnicen, något ingen annan vågar lägga sig i för man tramsar inte med vår populäraste och mest uppskattade arrangemang.

E(A)llen, med vår slopemobil och italiensk radio på högsta volym kan man upptäcka henne på lång väg. Bjud henne på en bit lakrits och Ellen kan berätta de bästa historierna om hennes liv, något som borde bli en bok.

Fiske-Jonas, eller Jonathan som han egentligen heter älskar fisk, men också vin. Det finns inget bättre för Jonathan att få dricka vin och pratar mer än gärna om druvor, färg och hur man egentligen ska hålla glaset. En vinsmakning men honom och de öppnas upp en helt ny värld av kunskap man skryta med när man kommer hem.

Guider i Livigno 2016-17

Detta är några av de saker vi kan. Tillsammans som ett team, med kunskap, en touch av humor och personlighet vill vi vara med och ge er en legendarisk semester ni aldrig glömmer.